Autoriseret forhandler | Gratis fragt over 600 Kr. | Hurtig levering | Sikker nethandel
Vilkår og Persondatapolitik

Vilkår og handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Beauty Comfort. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Beauty Comfort.
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Beauty Comfort.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Beauty Comfort's side, er denne af vejledende art. Beauty Comfort indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport. Levering af varer fra Beauty Comfort anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord eller GLS. Leveringstid 2-3 hverdage.

Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt af Beauty Comfort overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Beauty Comfort, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Beauty Comfort.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Beauty Comfort har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, VISA/Dankort eller bank overførsel. Alle priser i Beauty Comfort - på web-adressen http://www. beautycomfort.dk - er inkl. Moms. Beløbet trækkes på kortholders konto, når varen afsendes. Fortrydelsesret Beauty Comfort yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.


Retur adresse:
Beauty Comfort
/ Elite Beauty Trade
Mariagervej 44
8900 Randers C
TLF: 42735616
CVR: 39980827

 
  • Host for Beauty Comfort er Dandomain
  • Kontakt person og e-butik ansvarlig Susanne Østergaard

 
Persondatapolitik for Beauty Comfort

 

GENERELT

Behandling af personoplysninger "Persondatapolitik" handler om hvordan Elite Beauty Trade IVS som er ejer af Beauty Comfort (www.beaurtycomfort.dk) indsamler og behandler oplysninger om dig.
Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger du afgiver til os i forbindelse med et køb hos Beauty Comfort  www.beaurtycomfort.dk
Elite Beauty Trade IVS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Henvendelse til Beauty Comfort kan ske via kontaktoplysningerne.


Formålet med indsamling af personoplysninger


Formålet med personoplysninger er for at kunne levere vare til dig. Vi samler ind Navn, adresse, tlf.nr. og e-mail adresse.
Personoplysningerne registret hos Beauty Comfort bliver opbevaret i fem år og derefter slettes de.


1.1 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.


Modtagere af personoplysningerne
 

Dataansvarlig på www.beautycomfort.dk er Elite Beauty Trade IVS. Oplysninger du skriver videregives eller sælges til tredjepart.

Kontakt oplysninger


Ifølge persondataloven har du som registreret hos Beauty Comfort
altid ret til indsigelse mod registreringen. Endvidere har du ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Henvendelse i forbindelse med rettelser sendes til post@beautycomfort.dk

Klageadgang

 

Ved en eventuel klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Elite Beauty Shop/ Randers v/Susanne Østergaard. Finder vi ikke en løsning, kan du indgive en klage til relevante instanser, såfremt betingelserne er opfyldt.
Ønsker du at klage over vores behandling af din reklamation, hører vi gerne fra dig på ovenstående adresse.
Se mere på Forbrugerklagenævnet, hvor du kan få oplyst dine øvrige klagemuligheder

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
TLF: 4171 5000
kfst@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også benyttes ved en eventuel klage. Dette er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen sendes til - http://ec.europa.eu/odr.